Thursday, 5 January 2012

first updte 2012

assalamualaikum .. sekarag da pown naek taon baru 2012 .. HAPPY NEW YEAR !

terok an aku .. sekarag baru nak cakap .. yew la .. da lame tak update my blog niey .. kcian blog aku nie .. tuannye da nak balik asrama da ..

 ok sekarag nie aku tau ramai yang geng budak yang dah skola uh da belaja ke pe ar .. cam bez lak an da tengok dyeowg ad yang masok kelas sains , eknomi , .. aku jek yang tercongok kat rumah .. sume makcik3 an jiran3 sekalian tanye da abes skola ke pe nie .. cam da tue sangat da ! huhuhuhu  ..

 nak cer something.. ragam budak3 tahun 1 naek skola .. hhahaha :) haish!  anak buah aku baru jek naek skola rendah .. an his mom bagi dye RM2 teap3 ary ..( ok r uh.. dak cik tak ley pegang duet beso! ) tapi da lepas balik sekola my sister say yang addin ( my niece ) da macam belacan ! bagi duet beli ais krim jek .. ish! terok uh !

tak same cm aku dulu
.. first time g skola tak pernah g kantin coz takot nak beratur n berebot .. budak3 zaman sekarang !  haish ! aku nie asyik mengeloh jek ! dush ! sekarang dok umah berangan ! nothing to do .. ehh .. tak la sangatt .. misz isidora suke sangat cakap aku selalu day dreamig .. lau pndag len jek " atiqah ! dont day dreamig ! " urghh ! tapi naseb baek english aku A .. ermm ..

 btw aku nak say congrates to all my freinz for yur result ! 8.1.2012 ! jgn lupe nak balik maktab plak deyh ..

No comments:

Post a Comment